Leikkaa hiukset kotivoimin

You may also like...

8 Kommenttia

 1. Teemu kirjoitti:

  Moi,

  Ostin halvan parturointi koneen, eli ensimmäisen tukan leikkuun jälkeen kone tienasi itsensä takaisin. Annoin koneen rouvalle vinkillä, leikkaa sellainen että kehtaat liikkua kanssani kaupungilla (viittaus tukkaan). Tuon jälkeen en ole käynyt parturilla. Suosittelen lapsille ja lyhyttä tukkaa pitäville miehille.
  -Teemu

  • Saituri kirjoitti:

   Juuri näin! Riippuen aiemmasta parturistasi säästät tällä menetelmällä nyt noin 200 – 300 euroa vuodessa. Onnea testaamisen rohkeudesta!

 2. euronvenyttaja kirjoitti:

  Olen päätynyt todennäköisesti toisiksi halvimpaan vaihtoehtoon, eli leikkauttamaan hiukset ammattikoulun kampaamossa. Ikinä ei ole tarvinnut pettyä lopputulokseen ja hinta on yleinsä jossain viiden euron paikkeilla per kerta.

 3. tjooh kirjoitti:

  Parturin kilpailuttamalla voe säästää kans. Nyrkkisääntönä sellainen, että mitä lähempänä keskustaa/hienompi mökki sitä korkeammat hinnat..

 4. JohannaH kirjoitti:

  Parturin kilpailuttaminen oli omalla kohdallani ainakin viimeksi huono idea: maksoi kyllä joo vähemmän kuin aiemmin (30 euroa vs. n. 45 euroa) mutta jälki oli niin huonoa, että kaduttaa vielä nyt puolen vuoden jälkeenkin! Ja kyseessä oli mielestäni ihan perusjuttu eli otsa- ja takahiusten lyhentäminen ja lievä kerrostaminen. Tämä tosin ei ole mikään lopullinen totuus kilpailuttamisesta, koska varmasti se voi muilla toimia – itselläni vaan on kaikenlaisia erikoistoiveita hiuslaadun takia, joten halvimmat paikat kierrän taas kaukaa.

  Tosin, minulla on jo asiaan ratkaisu! Palaan siihen vanhaan toimintatapaani, eli leikkaan hiukset itse! Olen säästänyt satoja euroja sillä, että lyhennän pitkien hiusteni latvat itse (onnistuu tosiaan ihan oikeasti itsekin harjoituksella ja peilin avulla). Otsahiusten lyhentäminen itse on myös helppoa mutta paksu tukkani vaatisi aika ajoin ohentamista, ja sen opettelu taas varmaankin ohennussaksia. Paras ratkaisu on kasvattaa pitkät otsahiukset takaisin, jolloin saan helposti itse ylläpidettävän hiuskuontalon. Otsahiukset olen monesti jopa leikannut itse paremmiksi kuin kampaaja koskaan osasi – ts. ainakin kampaajan tuloksen on ollut oltava tosi hyvä, että se on mielestäni ollut hintansa arvoinen.

  Onnistuu halvat hiusasiat siis naisillakin, enkä edes mielestäni näytä miltään peikkikseltä :B

 5. smiley kirjoitti:

  voisko tänne tulla video kerrostetun otsatukan tekemisestä??

 6. Anemone kirjoitti:

  Olen 12 vuotta itse hoitanut tukan leikkuun ym jutut, värjäykset. Olen itse myös harjoitellut leikkaamaan muiden hiuksia ja värjäämään sekä tekemään raitoja. Joskus halusin aivan punaisen tukan, luonnostaan minulla on mustat. Keksin parhaan keinon saada punainen tukka ja pitää se :) kysyä voi lisää jos haluaa, kerron omat kokemukset ja vuosien kokeilut, parhaaksi koetut menetelmät ja aineet..

 7. Suitza kirjoitti:

  Moi.
  Niin meidän suvussa äidin puolelta ollaan sukulaisten kesken leikattu toistemme hiuksia vuosia. Käytössä oli ollut parturisakset ja jonkinlaiset parturikoneet. Useimmiten äitini leikkasi lastensa ja veljensä hiukset, omalta isältään opittua. Joskus minäkin ukkelin hiuksia leikkaan… monen tunnin työ, kun on luonnonkiharat! Huh huh! Grouponista löydetään välillä edullisia leikkauksia, joten käytetään sitäkin.
  3 veljeäni leikkaavat edelleen hiuksiaan kotonaan hyvällä parturikoneella (muutaman vuoden välein joutuu hankkimaan uuden, 30 vuoden aikana ehkä 4 kertaa, mikäli muistan oikein isoveljeni kertovan viime koneen oston esittelyssä). Auttavat toisiaan, joskus itse, joskus kaverin avustuksella ja palkinnoksi kaverin pää ajellaan. Ehkei ihan puliksi, mutta kelvollinen kadulle. ;)

  Nuorena leikkasin usein itse, kun oli pitemmät hiukset. Värjäsin lähes aina itse. Nykyään taidan olla hieman laiska… väsynyt, ettei pysty keskittymään hiustenleikkuuseen, joten annan ammattilaisen leikata ja joskus värjätään (max 3 krt vuodessa). Omien lasten hiuksia leikataan itse. Kerran olivat kampaajalla ja tykkäsivät siitä enemmän kuin isi tai äiti leikkaa. :O

  Tämä neljäs sukupolvi leikkaa omia hiuksia, viimeksi juuri ennen joulupyhiä 5v:ani leikkasi otsa-päälaki yöllä, kuulemma oli niin kuuma että pakko oli leikata… askartelusaksilla. Kiireessä löytyi ystävän kautta joku, joka tasoitti tytön hiuksia.

  Sori, tuli pitkä tarina.
  Pitäkää hauskaa hiustenleikkuussa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *